Nejnovější recenze ze sekce LCD do auta
- Funguje
- FM transmitter
- made in china
Přehrává pěkně, neseká se. Vlastní reproduktor je strašný, FM transmitter funguje bezvadně a to je pak jiný zvuk.
Při sklopeném monitoru dolů tak aby se mohlo koukat na film pak překáží ve výhledu do zpětného zrcátka, tedy v zrcátku vidíte záda monitoru.
Jednou jsem na monitoru zmáčknul tlačítko power a zamáčknul jsem tlačítko dovnitř a nejde ven, od té doby používám pouze open a pak už jen dálkový ovladač, tedy na vše opatrně.
Xtrons HD9PCH
Přidáno: 8. března 2016
(naposledy upraveno 8. března 2016)
Zakoupeno v ozvucujeme.eu
- Ma všechny funkce které očekávám
- Větší než jsem čekal
Se zbožím jsem spokojený.
- Velký širokoúhlý displej s velkým rozlišením.
- Efektní pogumovaný povrch.
- Spojka na kabeláži má malý průměr jako kabel, tak na protažení kabelu stačí malý otvor.
LCD monitor použiji pro domácí kamerový systém napájený zálohovaným zdrojem 13,8 VDC. Připojená desková CCD kamera s rozlišením 976 x 582 px se jeví jako ideální kombinace.
Aputure VS-2
Přidáno: 16. března 2015
(naposledy upraveno 16. března 2015)
Zakoupeno v Oehling CZ
- Jednoduchá obsluha, dobrá cena
Monitor dodaný v transportním kufříku, jednoduchá montáž přiloženým ramínkem, ke kameře, jednoduchá obsluha.
- Dobrý obraz, ovládání na panelu,možnost na 12V i 220V
- slabší zvuk
Přehrávač jsem kupoval na cestu do Chorvatska a o synovi jsme skoro celou cestu nevěděli:-) Buď koukal na DVD nebo hrál hry, takže cesta mu hrozně rychle utekla. Na můj vkus byl trochu slabší zvuk, ale je možno pustit přes FM modulátor přes repráky v autě nebo nasadit sluchátka a tam je zvuk max dostačující. Jako další velký plus je, že se dá přehravač přenášet a spustit i přes zásuvku 220V doma.
- chybí manuál v češtině a rovněž MENU v přístroji není česky,zřejmě není určen pro český trh ale vesele se nabízí jsem zvěda zda někdy využiji všechny funkce protože nnevím jak to nastavit snad náhodně nebo poslepu zatím se mi nedaří to zprovoznit když nevíte na co máte klanout v menu.jsou to samá cizí slova.
nekomunikuje s mnoha formáty zvlášt filmové formáty jsou omeze\né NEJRADĚJI BYCH VÁM TEN PŘÍSTROJ AKAI -MONITOR VRÁTIL,ALE BOHUŽEL MÁM TO UŽ ROZBALENÉ Z PUVODNÍHO OBALU A OBJEDNAL BXCH SI NĚCO JINÉHO.NAPŘÍKLAD S AUTOKAMEROU NEKOMUNIKUJE VUBEC KVULI TOM JSEM SI TEN\TO MONITOR KUPOVAL ŽE MI UKÁŽE NAHRÁVKY Z KAMERY TAK TED TO MÁM NANIC.JIŽ NIKDY VÍCE. N V.
- rozumná velikost
- slušný obraz
Je určen hlavně k parkovací kameře, protože nemá žádné přepínání, na kabelu má dva AV vstupy, má slušný obraz a matný displej, takže nevznikají odrazy. Vzhledem k jeho velikosti není problém pro něj najít na palubní desce vhodné místo.
- Celkem rozumný obraz
- Automatické přepínání dvou vstupů
- Gumová část držáku je příliš měkká.
Podobných produktů je po skromnu.
Výrobce zrušil ovládací prvky monitoru ale prodejci na to nereagovali úpravou popisu.
- dobrá, nenápadná couvací kamera s IR přísvitem
- montuje se místo jednoho světla osvětlení SPZ, což dráždí představitele zákona
tato kamera je přímo určena pro mé auto (žádné úpravy)
To je najednou vidět! I potmě!
Kupte si taky takovou, ať A) neporazíte popelnici
B) nepřejedete psa
C)nezbouráte Pražákovi sloupek